IVOCLAR Bluephase PowerCure

207.000,00RSD

SKU: 356398501

Opis

Bluephase Power Cure 3s– intelegentna LED lampa koja vam omogućava bezbrižnu svetlosnu polimerizaciju kompozitnih materijala. Patentirana “Polyvison” tehnologija vaš je lični asistent kad je u pitanju polimerizacija stomatoloških kompozitnih materijala.

Sistem automatske asistencije pomaže u postizanju pouzdanih rezutata. Lampa automatski detektuje pomeranja u toku polimerizacije i upozorava korisnika na nepravilan rad vibracijom i ukoliko je potrebno automatski produžava ekspoziciju za 10%. Ukoliko je pomeranje lampe preveliko i zbog toga polimerizacija nemoguća ili nepotpuna, svetlo će se automatski isključiti i u tom slučaju polimerizacija mora da se ponovi. Bluephase PowerCure takođe sadrži sistem “anti sjaj” zaštite koji onemogućava uključivanje lampe ako se uperi u oko.

Prednosti:

  • pouzdani performansi stvrdnjavanja za sve svetlosno polimerizujuće materijale zahvaljujuči tehnologiji “polywave LED”
  • kratko vreme polimerizacije od 3 sekundi zahvaljujući intenzitetu od 3.000 mW/Cm2
  • 10mm široki svetlosni vodić za uštedu vremena
  • dodatni program pre-polimerizacije

 

3S PowerCure System

Kada se rade direktne restauracije klase I i II permanentnih zuba, ekspozicija okluzalno u trajanju od 3s sa Bluephase Power Cure je dovoljna za sve korake ukoliko se koristi u režimu rada 3s.  Jednostavno prosvetlite Adhese Universal, Tetric PowerFill i/ili Tetric PowerFlow sa intenzitetom od 3.ooo mW/sm² i odmah ćete primetiti značajnu redukciju vremena polimerizacije. Istovremeno nastavićete da postižete uobičajene visokokvalitetne estetske rezultate.

https://youtu.be/FnGjRpbpLxs