O nama

KO SMO?
Botelli d.o.o. je kompanija osnovana 2016. godine u Srbiji i jedna je od vodećih na polju prodaje stomatoloških i zubotehničkih materijala, uređaja i opreme. U sklopu kompanije takođe posluje i servis aparata.
Od samog početka rada kompanije težimo uvođenju novih tehnologija i inovacija, individualnom pristupu i integrisanom ispunjavanju želja i zahteva kupaca. Profesionalnim pristupom, pažljivo odabranim prodajnim programom, uigranim timom i ispunjavanjem svega obećanog, kompanija je izdržala sve izazove koje je tržište diktiralo u proteklom periodu i dospela do vodećih pozicija na domaćem tržištu.
Za uspešan rad kompanije potreban je tim u kojem su lojalnost i posvećenost ključni za uspešno poslovanje. Trenutno zapošljavamo deset kolega i koleginica, visoko motivisanih i sposobnih da odgovore na svaki izazov. Svaku odluku donosimo s mišlju da poboljšamo i olakšamo sve radne procese, s ciljem da ispunimo sve želje, potrebe i očekivanja naših kupaca.

ŠTA GARANTUJEMO?
Kupac je uvek na prvom mestu.
Iskren stav i ispunjenje dogovora.
Pažljivo odabrana sveobuhvatna ponuda.
Profesionalno i odgovorno obavljen posao.
Ponašanje u skladu sa dobrom poslovnom praksom.
Poštovanje pravila i zakona.
Uz dobra rešenja, vašu podršku i poverenje, stvaramo nove mogućnosti. Pošto želimo da budemo najbolji, ne tvrdimo da smo najjeftiniji. Pružamo vrhunsku uslugu.
Zajedno sa ostalim proizvodima svetski poznatih brendova, predstavljamo proizvode partnerskih kompanija M+W Dental, M+W Select, Dental World, Comfort In, Mikata, Kesgin i Veradent.

PRISTUP I STRATEGIJA
Posvećujemo se svakom kupcu pojedinačno. Želimo da naši kupci postanu naši partneri, još više – naši prijatelji. Bolju zajedničku budućnost gradimo na uzajamnom poverenju. Od sličnih kompanija razlikujemo se ličnim i profesionalnim pristupom i pažljivo odabranom sveobuhvatnom ponudom za stomatološku ordinaciju, zubnu laboratoriju i medicinu.
Svesni smo da je kvalitetna usluga prilagođena našim kupcima ključ uspešnog poslovanja. Svoj posao obavljamo profesionalno, kvalitetno i svestrano.

BOTELLI D.O.O.
Dugogodišnje iskustvo u svim oblastima:
Prodaja privatnim i javnim institucijama.
Nabavka na domaćem i svetskom tržištu.
Servis opremljen najsavremenijom opremom.
Usluge skladištenja i logistike.

Naša profesionalnost, stečena kontinuiranom edukacijom u svim oblastima delovanja, omogućava nam pružanje profesionalnih saveta, mišljenja i preporuka.

Zato što želite više!